Nyhed

SONIC GIRL x INFERNAL: Infernal-hittet “I Won’t Be Crying” får nye, hyperpop-klæder

Sonic girl giver sit bud på, hvordan et Infernal-hit fra 2006 lyder i 2023

Efter tolv års albumstilhed udgav Infernal i november 2022 albummet HORMESIS, og i dag er der igen nyt fra den ikoniske dance pop-gruppe, som vi med lethed betragter som synonym med nuller-nostalgi. I dag udkommer et remake af kæmpehittet ”I Won’t Be Crying”, der denne gang er blevet iført nye hyperpop-klæder af artisten og den fiktive persona sonic girl:

- At få lov til at røre ved et så ikonisk univers som deres er jo lidt en drøm, der er gået i opfyldelse, og det har faktisk givet virkelig god mening for os at kombinere Infernal med sonic girls univers. De er nemlig begge grænsesøgende på lidt forskellige måder, udtaler sonic girl i en pressemeddelelse.

I sonic girls version af ”I Won’t Be Crying” er der gjort en ekstra indsats for at frembringe en mere sårbar side af sangen, mens lydsiden forholder sig troværdigt til det glimt i øjet, som Infernal bragte sangen til verden med. Tro mod sit eget lydunivers – og i kontrast til Infernals – bliver sonic girls version stående ved forventningen om, at droppet i sangen indtræffer, og sangen leger derfor med folks forventning til et klassisk Infernal-track.


Sonic girl, der debuterede med sin første single ”girlfriend” i 2022, har etableret et univers, hvor der er mulighed for at forholde sig romantisk til tidligere tiders lyd- og tekstunivers for derefter at kombinere det med noget ravage, der skal få dig lidt ud af fatning, udtalte hun i et interview med GAFFA i 2022.

ANNONCE