Nyhed

SEJRSGANG: D1MA annoncerer ekstrakoncert – giver to koncerter samme dag

Hele to koncerter på samme aften bliver nu en realitet på D1Mas første turné

Den maskeklædte hitmager D1MA gav for nyligt en firestjernet koncert på Roskilde Festivals Arena-scene, og tilbage i marts kunne han annoncere sin første turné. Turnéen tager D1MA forbi fire danske byer og spillesteder, herunder Store Vega i København den 9. november, som er udsolgt. I går kunne D1MA dog meddele, at der bliver en ekstrakoncert i Store Vega samme dag senere på aftenen.

D1MA udgav i marts sit debutalbum Ev1gt&alt1d, der modtog fire stjerner fra GAFFAs anmelder, som også mener, at D1MA viser nye veje for hiphop i Danmark.

”Trods tendenser af monotoni i teksternes opbygning placerer D1MA sig helt i front lige fra start i sit ræs mod de danske musikstjerner. De habile tekster og en sans for melodiske eksperimenter tegner en lovende retning for debutanten, så længe slutproduktet ikke bliver alt for sukkersødt”, lød det afsluttende i anmeldelsen.


Om debutalbummet fortæller den maskebærende rapper selv, at han håber, at albummet vil inspirere:

”Jeg håber, at albummet kan inspirere mine ligesindede og vise dem, at forskellighed ikke er et tabu. Jeg håber, at det kan være den afkobling og flugt, som dem der kan identificere sig selv i teksterne, har brug for – men at det også kan sprede følelsen til dem, der ikke er tekstfokuserede,” fortæller han i en pressemeddelelse.

Ekstrakoncerten finder altså også sted torsdag den 9. november, men i stedet senere klokken 23:30. GAFFAs anmelder skrev om D1MAs Roskilde-koncert, at man virkelig havde misset ud, hvis man gik glip af D1MA, så der er god grund til at besøge en af D1Mas koncerter på hans første turné.


Billetsalget er startet, og billetterne kan købes på vega.dk og Billetlugen.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af Club Awards 2023

 


ANNONCE