Nyhed

BEDRE TIDER: CS Nielsen varsler nyt album

Den femstjernede Samsø-sangskriver er tilbage efter tre års tavshed

Tvivl og tro, liv og død, frelse og fortabelse. Det er som hovedregel de helt store, eksistentielle spørgsmål, som er på dagsordenen hos den efterhånden 46-årige Samsø-sangskriver CS Nielsen, som lystrer det borgerlige navne Stig Nielsen.

Nielsen debuterede med albummet Against the Dying of the Light i 2007 og var senest albumaktuel med Pilgrims for tre år siden. Nu varsler sangskriveren så nyt album, som har fået titlen Better Times og udkommer i efteråret 2023.

"Over de sidste par måneder har jeg sammen med nogle af landets bedste musikere indspillet sangene til mit femte album, som kommer til at bære titlen Better Times. Ligesom forgængeren Pilgrims er albummet produceret af Johnny Stage og udkommer på Kørfirs Records," fortæller Nielsen i en pressemeddelelse og uddyber:


"Indspilningerne har primært fundet sted i familiens dagligstue på Samsø (Old House by the Sea Studio) samt i Johnnys Studio Queen O i København. Det hele har været en forrygende proces," udtaler Nielsen og tilføjer:

"Jeg har en god fornemmelse af sangene (som jeg har skrevet over de sidste par år), og jeg har en ligeså god fornemmelse af arrangementerne og indspilningerne af dem. Jeg glæder mig som et lille barn til at kunne dele resultatet med jer til efteråret."

Nielsens personlige, musikalske helte er folk som Hank Williams, Townes Van Zandt, Bob Dylan og Johnny Cash. Ligesom på tidligere album assisteres han også denne gang af - blandt andre - Michael Lund, som også udgør den ene halvdel af den kritikerroste duo De Efterladte.


I 2007 delte Nielsen sin turnédagbog fra en tur rundt til danske fængsler med GAFFAS læsere, og fem år senere besøgte vi sangskriveren til en længere snak om hans musik og tilværelsen i al almindelighed.

CS Nielsen fortæller om sit nye album "Jericho Road" – sang for sang

ANNONCE