Nyhed

HELT SIKKERT MÅSKE: Liam Gallagher vil spille Oasis-klassiker i fuld længde

wrg

I august 2024 er det 30 år siden, den britiske rockgruppe Oasis udgav debutalbummet Definitely Maybe, der - med sange som "Live Forever" og "Supersonic" - på kort tid positionerede Manchester-drengene som et af datidens allerstørste rocknavne.

Nu forlyder det, at en af gruppens hovedpersoner, Liam Gallagher, har til hensigt at fejre den runde fødselsdag ved at spille albummet i det fulde længde på udvalgte spillesteder til næste år. Den 11. maj kunne delte den nu 50-årige Gallagher følgende opdatering på Twitter

"Da det er 30 år siden, DM (Definitely Maybe, red.) blev udgivet til næste pr, har jeg tænkt mig at spille albummet fra start til slut på nogle få BIBELSKE spillesteder."


Efter flere udskiftninger gik Oasis hver til sit i 2009. Kort forinden havde de givet koncert på Roskilde Festivals Orange Scene. "Der er en gnist, der skal genfindes, og en kunstnerisk selvtillid, der skal opøves, så storebror og lillebror ikke ender med for alvor blot at blive en skygge af sig selv," noterede vores anmelder dengang. 

Men i stedet for at genfinde den fælles gnist, valgte bandet altså at gå hver til sit kort efter. Siden har begge Oasis-brødrene Noel og Liam besøgt Danmark flere gange hver for sig - senest sidste sommer, hvor Liam Gallagher kunne opleves på festivalen Syd for Solen i København. I 2020 gav han koncert i Forum Black Box.

GULD FRA GEMMERNE: Da GAFFA mødte Oasis


ANNONCE