Nyhed

Liam Gallagher om sin bror: "Han har gjort meget skade på Oasis som band"

"Han har mit nummer. Han har min managers nummer. Ring til os! Men ved du hvad? Han kommer ikke til at ringe."

Siden splittelsen af ​​Oasis har fejden mellem de to brødre Liam og Noel Gallagher næsten været konstant.

Efter at Noel fortalte om et muligt gensyn i et nyligt interview med France Inter, har Liam nu haft brug for at svare tilbage. I et klip fra interviewet siger Noel blandt andet:

"Han burde få sine kontakter til at kontakte mine kontakter. De ved, hvor vi er. Lad være med at sige ting på internettet... Så må vi se, hvad du har at sige. Han har mit nummer. Han har mit managernummer. Ring til os! Men ved du hvad? Han kommer ikke til at ringe." 

 


Efter interviewet svarede Liam i et opslag på Twitter, hvor han skriver: "Som jeg ser det, har den lille fyr alias kartoflen gjort meget skade på Oasis som band/brand og har meget at gøre op med, ikke kun for mig, men for jer, fansene, de mennesker, der har bragt os dertil, hvor vi er i dag."


 

 

I et andet opslag har Liam reageret på et opslag fra profilen "Guilherme Frimm", som skriver, at Noels interview kun handlede om at promovere hans nye album og lægge skylden på Liam "som han altid gør", hvortil Liam kommenterede: "Du er ikke dum". 

I et andet indlæg fra sidste weekend spørger en fan, om der er en lille chance for, at Oasis genforenes. Liam svarede derefter: "Det sker."

 

Det er dog ikke første gang, Liam har antydet en genforening. I et tre år gammelt interview med NME sagde kunstneren, at det ville "ske meget snart." Præcis hvornår er endnu uvist.

 

 

 

 

ANNONCE