Nyhed

THE PRODIGY TIL DANMARK: Gruppen offentliggør deres første danske koncert i seks år

Det er syv år siden, at The Prodigy sidst spillede i København, og fire år siden forsanger Keith Flint gik bort. Nu vender de tilbage.

De engelske big beat-pionerer fra The Prodigy har i dag offentliggjort, at deres Army of the Ants-turné kommer til at lægge vejen forbi Tap1 i København, hvor gruppen spiller 2. december.

Det er selv samme spillested, som The Prodigy indtog, da de senest var i København i 2015. GAFFAs anmelder kvitterede dengang koncerten med fire ud af seks stjerner og kaldte oplevelsen for: ”En time og tyve minutter på myrens fodsti – i elektrochok og technotrance, med dyrenes vidundere bag de organiske knapper”.

Gruppen spillede senest i Danmark på NorthSide 2017.


I marts 2019 lød den triste nyhed, at The Prodigy-forsangeren og de facto frontfigur Keith Flint var gået bort. Den blot 49-årige kunstner tog sit eget liv, og der skulle gå tre år, inden vi igen fik lov at opleve de dundrende og hypnotiske beats live.

Liam Howlett, Maxim og band vendte tilbage i 2022 og gav to koncerter i Sheffield. 2022 var også året, hvor The Prodigy kunne fejre 30-års jubilæum for debutalbummet Experience. Det er siden blevet til syv studiealbum med hovedværkerne Music for the Jilted Generation og The Fat of the Land og kæmpehits som "Voodoo People", ”Breathe”, ”Firestarter” og ”Smack My Bitch Up”.


Koncerten i Tap1 finder sted lørdag den 2. december, og billetsalget sættes i gang den 23. juni kl. 10 via allthingslive.dk og ticketmaster.dk.

LÆS OGSÅ: The Prodigy-dokumentar på vej – ‘’filmen kommer til at blive lige så vild som bandet’’

 


ANNONCE