Nyhed

ET MUSIKALSK GENERATIONSMØDE: Prisma og tv-2 udgiver ny version af tv-2-hit

Nummeret er blevet luftet på sommerens festivaler, men udkommer nu i en officiel studieudgave

Tilbage i maj måned fik publikum en særlig oplevelse, da den danske duo Prisma og det folkekære band tv-2 optrådte til åbningskoncerten på Spot Festival 2023 med tv-2-hittet ”Alt hvad hun ville var at danse.”

Forinden havde Prisma, der består af søstrene Frida og Sirid Møl Kristensen, fået den ære at være de første til at modtage den nyindstiftede pris ”Nutidens Unge” af netop tv-2.

Koncerten blev startskuddet til et musikalsk generationsmøde mellem de to bands, som begge blev forelsket i den nye udgave og sidenhen har luftet ”Alt hvad hun ville var at danse” hen over sommeren på de danske festivaler. Nu er tiden dog moden til at forevige det opdaterede nummer i en studieversion.


I en pressemeddelelse fortæller tv-2-forsanger Steffen Brandt om samarbejdet med Prisma:

”Sammen med Spot-festivalen var vi i tv-2 med til at pege på Prisma som de første modtagere af festivalens ’Nutidens unge’-pris. En pris som gives til et ungt, fremadgribende band, som ikke er bange for at gå nye veje. Og det var heldigvis lige præcis sådan, de virkede på os, da vi mødtes og skulle spille ’ Alt hvad hun ville var at danse’ sammen i Prismas nytænkende arrangement. Der var god kemi og energi fra første slag i fortællingen.”

Foto: Bobby Mandrup
Foto: Bobby Mandrup


Også Prisma er begejstret for samarbejdet med tv-2 og den nye version af klassikeren. I pressemeddelelsen uddyber de:

”Efter at have spillet et par koncerter med tv-2 hen over sommeren og oplevet det samspil og den kemi, der var mellem os, gav det utrolig god mening for os at indspille vores version af ’Alt hvad hun ville var at danse’ som en slags afrunding på sommeren. Man ved aldrig, om der er kemi, når man forsøger at samarbejde to generationer imellem, men i dette tilfælde har det vist sig at være enormt givende, og vi har fundet inspiration i hinanden og skabt et skønt fællesskab sammen,” fortæller den ene del af søster-duoen, Sirid, og Frida supplerer:

”Vi har lyttet til tv-2’s album De første kærester på månen rigtig meget som børn, det var faktisk den første cd, vi nogensinde har ejet. Tv-2 har været med til at præge vores forståelse af musik, og vi var derfor fyldt med ærefrygt, da de ringede og spurgte, om vi ville lave en version af en af deres sange. Men Steffen Brandt og resten af bandet har virkelig været søde og har omfavnet os som kunstnere og mennesker. Det har været en stor ære at blive inviteret ind og arbejde sammen med så historisk og legendarisk et band som tv-2. Vi har altid beundret deres arbejde og finder det meget inspirerende at blande deres univers med vores univers.”


Prisma debuterede i 2020 med ep-en Her. Året efter fulgte de op med den kritikerroste anden udgivelse Inside Out, som imponererede GAFFAs Simon Heggum så meget, at han kvitterede med fuldt hus til den danske popgruppe.

Også på livescenen har Prisma ved flere lejligheder formået at imponere. Senest i april, hvor de spillede på Train i Aarhus, og hvor GAFFAs Ole Rosenstand Svidt smed fem stjerner efter ”et 70 minutters joyride uden et sekunds autopilot,” som det hed i anmeldelsen.

Lyt til Prisma X tv-2s version af ”Alt Hvad Hun Ville Var At Danse”

PRISMA: “Det er en kæmpe tryghed at være sammen om musikken"

ANNONCE