Nyhed

TILBAGE TIL SOMMEREN ’69: Bryan Adams kommer til Danmark

Den canadiske hitmager lægger til foråret vejen forbi tre danske arenaer

Det er blot et år siden, at Bryan Adams sidst begavede sine danske fans med en række koncerter. Nu annoncerer han endnu en dansk visit, når han indtager nogle af landets arenaer til maj 2024. Den 1., 2. og 3. maj besøger Adams således henholdsvis Jyske Bank Arena i Odense, Royal Arena i København samt Jyske Bank Boxen i Herning.

Adams debuterede i 1980 med et selvbetitlet album. Tre år senere, i 1983 kom det store gennembrud med albummet Cuts Like A Knife. Sidenhen er det blevet til en række kæmpehits som ”Summer of ’69”, ”(Everything I Do) I Do It For You” og ”Can’t Stop This Thing We’ve Started”.

Gennem sin lange karriere er det blevet til over 20 studiealbum og mere end 65 millioner solgte singler. Han har desuden samarbejdet med en række ikoniske musikere såsom Barbra Streisand, Tina Turner og Sting. Senere samarbejder tæller også blandt andet Ed Sheeran og Taylor Swift – i 2018 gav Swift og Adams en duet af ”Summer of ’69”, da popstjernen spillede koncert i Adams’ hjemland, Canada.


Sidste år udgav Adams ikke mindre end fire studiealbum. Det ene af dem, So Happy It Hurts, modtog to stjerner af GAFFAs anmelder, som mente, at livsglæden på albummet blev en tand  for meget:

”Noget mere variation er der at hente i den velskrevne ”Never Gonna Rain”, der skiller sig klart ud på albummet med sit gode omkvæd og et kor, der sidder lige i skabet. Og her lyder Bryan Adams faktisk reflekteret. Måske fordi det ikke skal gå så hulens stærkt i melodien. Men han falder straks tilbage til patos i den snøftende ballade ”You Lift Me Up”. Konen og børnene er bare et og alt hos Bryan Adams, hvilket han ikke undlader at gøre opmærksom hele albummet igennem. For ham er noget af det bedste i livet at lave morgenmad til børnene. Kernefamiliens værdier og en festglad rockmusik er essensen af det gode liv,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

Det officielle billetsalg til koncerter 2024 starter den 20. oktober klokken 10 via Ticketmaster.


Lyt til 2022-albummet So Happy It Hurts

Interview: Bryan Adams


 

ANNONCE