Nyhed

NEDTÆLLING TIL SPOT: Se ny video fra Brimheim

Den albumaktuelle kunstner kan opleves live lørdag aften på Spot Festival i Aarhus

Hun er aktuel med sit andet album, stort interview i GAFFA og klar til at tage på headliner-turné til efteråret. Men først gælder det Spot Festival, hvor Brimheim optræder i primetime lørdag aften.

Nu har sangskriveren, som lystrer det borgerlige navn Helena Rebensdorff, så delt en ny musikvideo til sangen "Into The Ooze” fra det aktuelle album Ratking, som udkom den 22. marts. Du kan se den under artiklen. 

Netop Spot Festival, hvor Brimheim kan opleves på lørdag klokken 19.30, har en særlig betydning for Brimheim, fortæller hun i det aktuelle nummer af GAFFA.


"For nylig blev jeg spurgt, hvad der har været den vigtigste dag i min karriere – og der svarede jeg min koncert på Spot Festival i 2021. Den blev først holdt om efteråret det år, og jeg spillede i Musikhusets Lille Sal. I året op til havde jeg spillet ved nogle af de mindre arrangementer, som blev holdt under Covid-nedlukningen, og været heldig at få en masse opmærksomhed og liveerfaring," fortæller hun og tilføjer:

"Men jeg havde alligevel ingen idé om, hvor stor interessen var. Der var en lang, lang kø for at komme ind i salen den dag på Spot, og halvdelen måtte gå igen med uforrettet sag. Koncerten var en stor triumf, og vi fik adskillige lovprisende anmeldelser bagefter. Det var første gang, at jeg oplevede en følelse af, at 'det her er ægte. Det er det her, jeg gør nu.' Det var en afgørende oplevelse."


Tankemylder indsat i strømlinet indierock

ANNONCE