Nyhed

EFTER FEMSTJERNET ROSKILDE-KONCERT: St. Vincent kommer til Danmark

Den kritikerroste amerikaner er blandt dagens tilføjelser til dansk provinsfestival

Hun har optrådt på Roskilde i både 2009, '15, '18 og senest i 2022, hvor St. Vincent indtog Orange Scene og vores anmelder kvitterede med fem stjerner og noterede:

"En befriende, bevægende og betagende drøn af en alternativ rockkoncert, som jeg håber, folk vil komme til at huske i fremtiden. Måske starter det her? Who knows! St. Vincent har bevæget sig helt op i den store liga."

Nu har St. Vincent så atter meldt sin ankomst til Danmark. Denne gang på den anden side af Storebælt - St. Vincent er nemlig blandt dagens tilføjelser til det foreløbige program for Northside i Aarhus. Sammen med Annie Clark - som hun egentlig hedder - offentliggøres også Loyle Carner, Angélica Garcia og Benjamin Clementine, foruden de tre danske navne Ung-skab, Lucky Lo og Selma Judith. 


De i alt syv nye navne til plakaten føjer sig til et i forvejen særdeles lovende program. Arrangørerne har således allerede løftet sløret for store navne som Slowdive og Troye Sivan.

Og så sent som i mandags smed festivalen en regulær trumf i form af gendannede Pulp, som ikke har spillet herhjemme siden 1998.

Teatralsk og terrængående totaloplevelse


 

ANNONCE