Nyhed

GRAMMY AWARDS 2024: Her er tre uforglemmelige øjeblikke

Grammy Awards forgik i nat dansk tid og her er de største øjeblikke fra nattens prisshow

Natten til mandag løb den 66. udgave af Grammy Awards af stablen i Los Angeles, og bød vanen tro på masser af stjerner - både på scenen og den røde løber. Ved en sådan prisuddeling kan man ikke undgå rørende, mærkelige og dårlige øjeblikke. Vi har samlet de bedste øjeblikke fra dette års ceremoni.

1. Tårefremkaldende performance

Joni Mitchell vendte tilbage til scenen for en stund, da hun optrådte med sangen ”Both Sides, Now”, fra hendes Grammy-vindende album Clouds. Mitchell vandt også en Grammy i år - denne gang for Best Folk Album. Hun modtog prisen for albummet Joni Mitchell at Newport, en dokumentation af hendes uventede livecomeback på Newport Folk Festival i 2022. Koncerten var hendes første fulde sæt i 20 år. I 2015 var hun ved at dø af en hjerneaneurisme. Det var en flot og tårefremkaldende performance af den 80-årige Joni Mitchell.


2. Chapmans genkomst

Tracy Chapman har ikke sunget på live-tv i de sidste ni år, men gjorde i nat comeback for at synge ”Fast Car” sammen med Luke Combs. I 2020 lavede Combs en coverversion af ”Fast Car” og lagde den op på de sociale medier, hvorefter den gik viralt. Han udgav sidste år sin version af sangen som single, og ramte plads nummer to på Hot 100. 

3. Miley Cyrus' første Grammy


Miley Cyrus kan købe hendes egne blomster og Grammys. Det beviste hun i går, da hun optrådte med sin sang ”Flowers”, som også vandt to Grammys. Cyrus har været ude at sige, at hun ikke kommer til at turnere igen. Hun havde dog takket ja til at optræde ved Grammyfesten, hvor hun startede ud med at sige: ”Hvorfor opfører I jer som om I ikke kender sangen?”. Senere i sangen blev der danset og inden et omkvæd udbrød hun: ”Jeg har lige vundet min første Grammy". 

GRAMMY AWARDS 2024: Her er årets store vindere

ANNONCE