Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Selma Judith klar med album og turné

Efter snart tre år er Selma Judith klar med opfølgeren på sit debutalbum

I efteråret var sidste gang man hørte fra Selma Judith, hvor hun udgav singlen ”Eat Your Soul." I går (28/2, red.) annoncerede den danske harpenist, sanger og sangskriver så sit nye album, som forventes at se dagens lys her i foråret. Hun har også netop annonceret, at hun tager på Danmarksturné.

Turbussen kommer forbi Danmarks fire største byer - foruden stop i Gladsaxe og Svendborg. Turnéplanen kan ses under artiklen.

Selma Judith har fået enorm anerkendelse fra omverdenen for sit kunstneriske virke, blandt andet i form af prisen som Årets Musiknavn til Ibyen-Prisen 2019 og Årets Vokalist til Steppeulvprisen. Judith startede sin karriere tilbage i 2018 med debutsinglen ”Kind of Lonely”. Den blev i 2021 fulgt op af hendes debutalbum Getting Angry, Baby, som høstede hele seks stjerner hjem af GAFFAs anmelder.


”Så er det endda på et album, der har formået at bryde mange grænser inden for genrer, vokalpræstation – og måske endda lidt inden for musik generelt. Godt valg af medspillere og godt valg af numre, Selma Judith. Tillykke med en absolut smuk og uforglemmelig debut,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

Ud over at have optrådt med kolleger som Mø og Jada, har Selma Judith selv spillet på både Roskilde Festival Best Kept Secret i Holland og By:Larm i Norge.

Sidste gang, GAFFA så Judith live, var i 2022 til koncert i Store Vega, hvor hun fik tre stjerner. "Det blev en aften, der ville vise publikum alle Selma Judiths kreative facetter, hvilket altid er fascinerende at dykke ned i, men det tog overhånd, og kulminationen på startnummeret Getting Angry, Baby udeblev,” hed det i anmeldelsen.


Turnéen går i gang til efteråret og starter i Gladsaxe. Billetsalget til koncertrækken er i gang lige her. Forud for det nye album har hun udgivet to singler "Eat Your Soul" og "Mediocre" - hør dem herunder. 

Turnédatoer

Torsdag 14. nov. 2024, Gladsaxe, Richter
Fredag 15. nov. 2024, Svendborg, Harders
Lørdag 16. nov. 2024, Aarhus, VoxHall
Torsdag 21. nov. 2024, Aalborg, Studenterhuset
Fredag 22. nov. 2024, Odense, Posten
Lørdag 23. nov. 2024, København, Bremen Teater


 

 

SELMA JUDITH-INTERVIEW: ”Det handler fucking ikke om mig”

ANNONCE