Nyhed

Dua Lipa annoncerer europæiske koncerter - kommer tæt på Danmark

Den albumaktuelle stjerne har lige meldt sin ankomst til et par historiske venues til sommer

I sidste uge annoncerede Dua Lipa, at hendes nye studiealbum Radical Optimism ligger klar til udgivelsen den 3. maj. Nu har hun så offentliggjort fire europæiske koncerter i kølvandet på udgivelsen.

Danmark er desværre ikke på turnéplanen - men er man klar til en rask togtur sydpå er der altså mulighed for at opleve det 28-årige, engelsk-albanske popfænomen.

Den 5. juni optræder Dua Lipa i Berlin. Fire dage dage senere indtager hun det historiske amfiteater i den kroatiske provinsby Pula, og den 12. og 13. juni danner et andet romersk amfiteater - i sydfranske Nimes - ramme om de (foreløbig) sidste to koncerter på miniturnéen.


Dua Lipa kunne opleves herhjemme i sommeren '22, hvor hun gav koncert på Roskilde Festival. For et par uger siden udgav Dua Lipa den nye single "Training Season" - et par uger efter, at sangen havde fået sin livepremiere ved årets Grammy-uddeling i Los Angeles.

Radical optimism er Dua Lipas tredje studiealbum - og det første siden gennembrudsalbummet Future Nostalgia fra 2020. Den første single, betitlet "Houdini", udkom allerede i november. Om titlen på det kommende album fortæller hun i en pressemeddelelse:

"For nogle år siden introducerede en ven mig for udtrykket "radikal optimisme". Det er en idé, som gav mening for mig, og efterhånden som jeg begyndte at lege med det og væve det ind i mit liv, blev jeg mere nysgerrig. Det hang ved - tanken om at bevæge sig yndefuldt gennem kaos og føle, at du kan klare alt," udtaler Dua Lipa og tilføjer:


"Samtidig dykkede jeg ned i musikhistorien og lyttede til psykedelia, triphop og britpop. Det er musik, som altid har føltes selvsikker og optimistisk for mig, og den ærlighed og attitude tog jeg med ved mine egne studiesessions."

"DEN HER BARBIE LAVER EN MUSIKVIDEO": Se videoen til Dua Lipas lyserøde og glamourøse Barbie-bidrag

ANNONCE