Nyhed

RADIKAL OPTIMISME: Dua Lipa annoncerer nyt album

Det engelsk-albanske popfænomen er klar med opfølger til fire år gammelt succesalbum

For et par uger siden udgav Dua Lipa den nye single "Training Season" - et par uger efter, at sangen havde fået sin livepremiere ved årets Grammy-uddeling i Los Angeles. Nu har det 28-årige popfænomen så annonceret den forestående udgivelse at sit tredje studiealbum - det første siden gennembrudsalbummet Future Nostalgia fra 2020.

Albummet udkommer 3. maj og har fået titlen Radical Optimism. Den første single, betitlet "Houdini", udkom allerede i november. Om titlen fortæller Dua Lipa i en pressemeddelelse:

"For nogle år siden introducerede en ven mig for udtrykket "radikal optimisme". Det er en idé, som gav mening for mig, og efterhånden som jeg begyndte at lege med det og væve det ind i mit liv, blev jeg mere nysgerrig. Det hang ved - tanken om at bevæge sig yndefuldt gennem kaos og føle, at du kan klare alt," udtaler Dua Lipa og tilføjer:


"Samtidig dykkede jeg ned i musikhistorien og lyttede til psykedelia, triphop og britpop. Det er musik, som altid har føltes selvsikker og optimistisk for mig, og den ærlighed og attitude tog jeg med ved mine egne studiesessions."

Dua Lipa kunne opleves herhjemme i sommeren '22, hvor hun gav koncert på Roskilde Festival. 

Trackliste
1. End of an Era
2. Houdini
03. Training Season
04. These Walls
05. Whatcha Doing
06. French Exit
07. Illusion
08. Falling Forever
09. Anything for Love
10. Maria
11. Happy for You


Dua Lipa besøgte børn på sommercamp inden Roskilde-koncert

ANNONCE