Nyhed

Train fejrer 10-års fødselsdag

Det århusianske spillested kan i dag fejre 10-års fødselsdag, hvilket de gør sammen med Ten Years After

Der er i aften gratis koncert med Ten Years After på det århusianske spillested Train for at fejre ti år med koncerter og oplevelser.

Første koncert på spillestedet blev afviklet 3. april 1998, hvor Kid Cre­ole And The Coconuts indtog scenen til en koncert, hvor antallet af solgte billetter dog langtfra stod mål med ambitionsniveauet for spillestedet.

Til Århus Stiftstidende fortæller Trains kunstneriske leder Helle Rysholt om koncerten:


"Vores åbningskoncert var nok det største flop. Jeg tror, vi var 70 mennesker i salen. Det var i hvert fald 100 kilo lige ud af vinduet, og man tænkte: 'det er løgn – det går aldrig'".

Siden da har Train dog haft stor succes blandt andet med koncerter med The The, Bryan Ferry, Iggy Pop, Riders On The Storm, John Cale, Suede, Patti Smith og senest Editors, der fyldte stedet til bristepunktet for få uger siden.

Senest har Train lanceret konceptet MiskMask, der skal fokusere mere på alternativ musik, hvilket man vil kunne opleve et eksempel på, når engelske Foals besøger spillestedet 8. april.


Men i første omgang kan man altså fejre fødselsdagen sammen med Ten Years Aften i aften 2. april til en koncert på Train, der begynder 20:10.

ANNONCE