Nyhed

Kun For Forrykte Festival booker nyt hovednavn

GAFFA.dk - alt om musik

Ten Years After erstatter the Zombies på Kun For Forrykte Festival 2021 og bliver derfor nyt hovednavn

Den ikoniske, engelske bluesrockgruppe bliver næste år at høre på Kun For Forrykte Festival i Stubbekøbing på Nordfalster. Her kommer publikum til at opleve de to originale medlemmer Chick Churchill og Ric Lee samt bassisten Colin Hodgkinson (​Spencer Davis, Alexis Korner, Peter Green, John Lord, Charlie Watts, Whitesnake, Chris Rea) ​og ikke mindst den unge guitarist og sanger Marcus Bonfanti, som i 2013 og 2014 vandt British Blues Awards for bedste akustiske performer og nu i den grad løfter arven efter tidligere forsanger Alvin Lee, der døde i 2013.

2021 bliver året, hvor bandet, der i 1969 optrådte på Woodstock, fejrer deres 50-års milepæl for albummet Cricklewood Green, og derfor vil publikum kunne opleve numre derfra, ligesom de vil kunne opleve tidligere klassikere som ”Love Like a Man” (1970) ”I’d Love to Change The World” (1971) og den ikoniske ”I’m Going Home”, der blev spillet under Woodstock og senere udgivet på live-albummet af samme navn.


Kun For Forrykte Festival nævner i samme omgang, at den ikoniske rockgruppe The Zombies desværre aflyser deres festivalkoncert i 2021, eftersom deres tour i USA er blevet rykket grundet COVID-19. Efter hårdt arbejde er det dog heldigvis lykkedes festivalen at booke Ten Years After, som derfor bliver at høre lørdag den 5. juni kl. 21.00.

Som en trøst til festivalgæster, som er skuffede over ikke at opleve The Zombies i den forbindelse, har festivalen arrangeret, at indehavere af partout og lørdagsbilletter i stedet gratis kan opleve The Zombies' koncert den 21. april 2021 på Kulturværftet i Helsingør.

I pressemeddelelen udtaler festivalleder og talsmand Frederik Schnoor i den forbindelse:


”De her tider vi lever i lige nu kræver en helt uhørt evne til at omstille sig. Først var jeg mildest talt ulykkelig over The Zombies' aflysning, men den kombination vi nu har landet, hvor det udsultede hippierockpublikum i sidste ende kommer til at få i både pose og sæk – ja, det er jeg og min festivalstab simpelthen så lykkelige for.”

Læs mere om The Zombies annoncering af ny dansk koncert i 2021 her:

LÆS OGSÅ: The Zombies annoncerer ny koncert i Danmark


Læs mere info om festivalen og køb af billetter her

ANNONCE