Nyhed

Eros Ramazzotti kommer til Ålborg

Den italienske sanger indtager Gigantium i marts 2010

Det er 11 år, siden den italienske sanger var i Danmark. Den 7. marts næste år vender han tilbage, når han lægger vejen forbi Gigantium i Ålborg på sin forårsturné.

Eros Ramazzotti, som måske best er kendt for sit supersinglehit "Piu Bella Cosa" fra 1996, er efterhånden blevet 46 år. Han kan formentligt stadig bedåre kvindehjerter med sin fløjlsbløde vokal og de blide melodier. I maj udkom hans seneste album, "Ali E Radici", som også blev oversat til spansk. I alt har han udgivet 15 albums, solgt mere end 50 millioner albums og sunget duet med Tina Tuner, Joe Cocker, Anastasia og sit spansktalende alter ego, Ricky Martin.

Den italienske sanger startede sin karriere tilbage i 1982, i første omgang uden nævneværdig succes, men i løbet af firserne fik han opbygget et navn i Italien - og særligt i slutningen af 90'erne fik han etableret sig som et internationalt verdensnavn.


Koncertstedet Gigantium bliver rammen om Ramazzottis eneste koncert i Danmark, hvor han senest optrådte så langt tilbage som september 1998 i Forum. Den ålborgensiske arena bliver omdannet, så der er plads til 6.000 siddende gæster. Turnéen indledes i Rimini i Italien den 21. oktober og bringer ham gennem 14 europæiske lande inklusive Danmark, og slutter den 10. april i Milano. Billetsalget starter onsdag den 19. august klokken 10 via billetkontoret i Aalborg Kongres & Kultur Center, Billetnet og landets posthuse. Billetprisen er fra 420 til 670 kroner.

ANNONCE