Nyhed

Eros Ramazzotti aflyser Aalborg-koncert

Den italienske sanger har 40 i feber og kan ikke gennemføre aftenens koncert

Det er 11 år siden, den italienske sanger Eros Ramazzotti var i Danmark. I aften var det så meningen, at han skulle vende tilbage for at lægge vejen forbi Gigantium i Ålborg på sin forårsturné.

Det bliver der desværre ikke noget af i denne omgang. Informationschef Susanne Kabel fra Aalborg Kultur- og Kongrescenter oplyser til GAFFA, at Eros Ramazzotti har 40 grader i feber og derfor er nødt til at aflyse aftenens koncert.

Eros Ramazzotti, som måske best er kendt for sit supersinglehit "Piu Bella Cosa" fra 1996, er efterhånden blevet 46 år. Han kan formentlig stadig bedåre kvindehjerter med sin fløjlsbløde vokal og de blide melodier. I maj udkom hans seneste album, "Ali E Radici", som også blev oversat til spansk. I alt har han udgivet 15 albums, solgt mere end 50 millioner albums og sunget duet med Tina Tuner, Joe Cocker, Anastasia og sit spansktalende alter ego, Ricky Martin.


Den italienske sanger startede sin karriere tilbage i 1982, i første omgang uden nævneværdig succes, men i løbet af firserne fik han opbygget et navn i Italien - og særligt i slutningen af 90'erne fik han etableret sig som et internationalt verdensnavn.

Koncertstedet Gigantium skulle have været rammen om Ramazzottis eneste koncert i Danmark, hvor han senest optrådte så langt tilbage som september 1998 i Forum. Den ålborgensiske arena skulle omdannes, så der var plads til 6.000 siddende gæster. Turnéen indledtes i Rimini i Italien den 21. oktober og bringer Ramazzotti gennem 14 europæiske lande, og slutter den 10. april i Milano.

Billetter kan returneres med registreringsnummer og kontonummer, så fremsender Aalborg Kongres & Kultur Center pengene inden for 14 dage, eller billetter refunderes i Billetkontoret fra mandag middag.


Eventuelle tvivlsspørgsmål kan stilles til Billetkontoret tlf. 99 35 55 66 fra mandag kl. 12.

ANNONCE