Nyhed

Eros Ramazzotti til Danmark

Den populære, italienske sangskriver gæster Aalborg og København til maj

Italienske Eros Ramazzotti drager i 2013 på en turné med titlen "NOI World Tour 2013", som begynder i marts. Turnéen lægger vej forbi aalborgensiske Gigantium søndag den 19. maj og københavnske Forum fredag den 31. maj.

Verdensturnéen kommer i forbindelse med Eros Ramazzottis nye album "NOI", der kan købes fra den 13. november. Allerede nu kan man høre første-singlen "Un angelo disteso al sole" i radioen og på iTunes. Det kommende album er det tolvte album fra den italienske sangskriver og udkommer cirka tre år efter Ramazzottis seneste album "Ali e Radici", som blev et solidt hit i store dele af verden.

Eros Ramazzotti er måske best er kendt for sit supersinglehit "Piu Bella Cosa", og han kan formentlig stadig bedåre kvindehjerter med sin fløjlsbløde vokal og de blide melodier. I alt har han udgivet 15 album, solgt mere end 50 millioner album og sunget duet med Tina Tuner, Joe Cocker, Anastasia og sit spansktalende alter ego, Ricky Martin.


Den italienske sanger startede sin karriere tilbage i 1982, i første omgang uden nævneværdig succes, men i løbet af firserne fik han opbygget et navn i Italien – og særligt i slutningen af 90'erne fik han etableret sig som et internationalt verdensnavn.

Billetsalget til koncerterne i Aalborg og København begynder mandag den 22. oktober klokken 10 via Billetnet.dk.

 

ANNONCE