Nyhed

Gary Numan vender plader på Rust

Sammen med makkeren Ade Fenton skal Gary Numan optræde som dj på Rust til juni

Industrial-legenden Gary Numan kan opleves sammen med produceren Ade Fenton på Rust 27. juni til en aften, der har fået titlen Daddy's Reunion Night. Navnet er en reference til det københavnske spillested Daddys Dance Hall på Axeltorv, der i sin storhedstid blandt andet lagde lokaler til koncerter med Sex Pistols og Patti Smith, og i 80'erne var hjemmebane for Jørgen de Mylius gennem fem år, hvor han lavede sine DR-nytårsshows på Axeltorv 9.

Gary Numan er bedst kendt for klassikerne "Are Friends Electric?" og "Cars", og gennem sin mere end 30 år lange karriere har han været en af de vigtigste figurer på den internationale industrial-scene. Denne aften skal han dog ikke selv spille, men i samarbjde med makkeren Fenton vil han byde på et dj-sæt med fokus på både nyt og klassisk i den elektroniske afdeling.

Samme aften vil man også kunne opleve Kenneth Bager vende plader. Det var nemlig på Daddys at Kenneth Bager startede sin karriere som dj, og Bageren fejrer netop denne aften sit 30 års jubilæum som pladevender.


Kenneth Bager, Gary Numan og Ade Fenton kan opleves på Rust 27. juni, og billetter kan købes via GAFFA Billet.

ANNONCE