Nyhed

Gary Numan udsender nyt album

Den legendariske brite er klar med et helt nyt album, som ser dagens lys i den kommende måned

Elektro-veteranen Gary Numan er klar med sit 22. studiealbum "Splinter (Songs From A Broken Mind)", som udkommer den 14. oktober.  "Splinter" inkluderer samarbejde med guitarist Robin Finck (Nine Inch Nails, Guns N' Roses) og er produceret af hans mangeårige samarbejdspartner Ade Fenton. Albummet viser Garys mørke side og elektroniske talent, som er både nyskabende og samtidig klassisk Numan. Efter udgivelsen af det nye album tager Numan i november på turné, der dog kun bringer stjernen til USA og England. Du kan se tour-planen her.  

Den legendariske sanger og sangskriver har efterhånden en lang og produktiv karriere bag sig, men han bliver i en alder af 55 år ved med at producere nyt musik, til stor glæde for hans mange fans verden over. I de seneste år har flere yngre stjerner meldt sig under Numans fanskare, som blandt andet inkluderer Lady Gaga, Kanye West, Matthew Dear, Queens Of The Stone Age, The Foo Fighters, Nine Inch Nails og Prince. 

Seneste udgivelse fra den evigt produktive artist var albummet "Dear Song Rising" fra 2011. Albummet viste på ny, at Numan stadig kan levere musik i topklasse, hvilket resulterede i fem flotte stjerner fra GAFFAs anmelder Ras Bolding, der skrev følgende: "Det er ikke, fordi Numan genopfinder sig selv med 'Dead Son Rising'; på mange måder fortsætter han med at afsøge facetter inden for det udtryk, han nu har arbejdet med gennem en årrække, men han gør det stadig med skarphed, variation og personlighed."


ANNONCE