Nyhed

Julekalender: Årets bedste sang ifølge Nik & Jay

Alle de danske GAFFA-Pris-nominerede har valgt deres yndlingssang fra 2013 til en julekalender-playliste

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2013. Dem får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Nik & Jay, der var nomineret i kategorierne "Årets Danske Album" ("United"), "Årets Danske Pop-Udgivelse" ("United") og "Årets Danske Band" og vandt sidstnævnte kategori, mens de to andre blev vundet af Mads Langer for hans album "In These Waters". På billedet ses Jay til højre modtage prisen, med sangskriver- og producerpartnerne Jules og Jon fra Nexus Music til venstre.

12. Stromae: "Formidable"

Jay fortæller: – Manden er et geni. En ægte tryllekunstner. Han gør, som ingen & ingen kan gøre som han. På den her eminente ballade kombinerer han et klasse klaver-riff, et dope beat, følte vers på fransk og et killer hook på en ny og spændende måde. Resultatet er rørende godt - og det er videoen til nummeret i den grad også.

Hør sangen nedenfor på Spotify og WiMP sammen med de tidligere bidrag, som du kan læse om her.


GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 5. december. Du kan læse om dækningen på GAFFA.dk, Facebook, Twitter og Instagram.

Læs mere på GAFFA.dk/prisen

Se musikvideoen til "Formidable:ANNONCE