Nyhed

Texas til Danmark

90’ernes ”Say What You Want”-band gæster Danmark til efteråret

Skotske Texas brød igennem i 1989 med deres countryinspirerede poprock og storhittet "I Don't Want A Lover" og har siden da holdt karrieren i gang ved at lave nye plader og turnere i ny og næ. Nu besøger de Amager Bio i København tirsdag den 5. november og Værket i Randers 6. november.

Senest udgav Texas dette forår, efter seks års pause, albummet "The Conversation", der blev lavet i samarbejde med Richard Hawley, som har været en del af Pulp, og Bernard Butler, der er tidligere Suede-medlem. GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen gav albummet følgende ord med på vejen: "Texas har alle dage været velbevandret i den gedigne hitskabelon og bygget sig en karriere på velklingende og iørefaldende sange, hvor Sharleen Spiteris lækre vokal lige sætter prikken over i'et!". Læs hele den trestjernede anmeldelse her.

Bandet, der havde sin absolutte storhedstid i 90'erne, er nu klar med en verdensturné og gæster i den anledning også Danmark. Til koncerten vil være plads til nye såvel som gamle numre, og mon ikke at sange som "Summer Sun", "I Don't Want A Lover", "Inner Smile" og "Say What You Want" vil give anledning til lidt fællessang blandt de deltagende.  


I 2009 blev bandet ramt af en tragedie, da guitarist Ally McErlaine blev ramt af en pludselig hjerneblødning. Han overlevede dog og er nu tilbage i gruppen med sin karakteristiske steel- og slideguitar.

Texas spiller i Amager Bio tirsdag den 5. november, og billetsalget starter på onsdag den 29. maj klokken 10. Find billetter via GAFFA Live

Texas spiller på Værket i Randers 6. november. Billetsalget begynder onsdag 29. maj klokken 10.00. Billetterne kan købes på www.vaerket.dk og på 89 13 51 10.


ANNONCE