Nyhed

De nominerede til Danish DeeJay Awards afsløret

Som noget helt nyt afvikles pris-festen i år ikke i Storkøbenhavn, men flyttes til Aarhus, som optakt til Spot Festival

Danish DeeJay Awards 2016 løber af stablen for 16. gang torsdag den 28. april. For første gang bliver DDJA afholdt udenfor Storkøbenhavn og finder i år sted på Train i Aarhus, hvor det bliver en optakt til Spot Festival. Nu præsenteres de nominerede. Du kan se alle de nominerede ved at følge linket forneden.

Man fornærmer ikke nogen ved at sige at de 2 største priser på DDJA er Årets Danske Artist og Årets Danske DeeJay, og i år er det følgende der skal kæmpe om akrylstatuetterne:

Årets Danske Artist: Gilli, Kölsch, Lukas Graham, MØ og Suspekt


Årets Danske DeeJay: Kongsted, Kölsch, Mike Hawkins, Morten og TooManyLeftHands

Kölsch er topscorer med 5 DDJA-nomineringer. Han har rekorden for flest vundne DDJA-statuetter gennem tiden, men det skal ikke afholde Rune Reilly Kölsch fra at blande sig endnu engang. Under sit seneste alias, Kölsch, er Rune RK "smoking hot" i udlandet og har turneret hele verden rundt, og med sit nyeste album under armen begejstret klubscenen med sine livlige dj-sæt. Han efterfølges tæt af Kongsted (billedet), der er nomineret til fire priser.

Det er ikke alle, der er så heldige at få tre eller flere nomineringer, men mindre kan bestemt også gøre det, og blandt de dygtige artister og dj's finder vi blandt andre MØ, der også høster anerkendelse for sin anpart i årets største hit på Spotify, Diplo & DJ Snakes "Lean On". De gamle kendinge er der med Morten Hampenberg & Yepha, der hærgede Dancecharten i starten af 2015. De har to nomineringer for "Vi' Helt Væk".


Der forventes at være rift om billetterne. Hvor der plejer at være plads til 9000 publikummer, er der i år kun plads til 1500. Billetter er i salg og kan skaffes her

Se alle årets nominerde til Danish DeeJay Awards her.

 


 

 

ANNONCE