Nyhed

KAN DET BLIVE VILDERE: Seksstjernet Suspekt-koncert rammer biograferne

Det bliver første gang, Suspekt har været gæster til deres egen koncert

Suspekts motto har altid været ”det kan godt blive vildere”, men kan det altid det? Sidste år spillede de deres eneste koncert på et år i Parken i København. Koncerten blev filmet og kan snart opleves i Danmarks fire største byer foruden Høje Taastrup, når koncertfilmen kommer over det store lærred.

Taylor Swift og Beyoncé har gjort det før, nu er det blevet Suspekts tur. Så hvis du missede koncerten, eller savner stemningen og vil drømme dig tilbage, så er der intet at frygte. Der er en chance for både at se og gense Suspekts største koncert i Parken.

Koncerten fik af GAFFA fuld plade, da der blev delt stjerner ud.


”Lige fra de spillede deres første koncerter på Forbrændingen i Albertslund, har Suspekt været en stor mundfuld. Suspekt har altid spillet vildere, længere og mere intenst end nogen anden. Der har været flere gæster, mere beruselse og mere bar hud for hver eneste koncert. Suspekt er det landshold, Danmark har brug for. Gruppen fik prima nocte, retten til førstenatten på Parken og udnyttede alle chancer. De tog sig friheden til at give os deres første koncert, hvor man med rette tør stille spørgsmålet: Kan det godt blive vildere?” lød det i koncertanmeldelsen.

Som en del af oplevelsen dukker Suspekt også op og ser filmen sammen med koncertgæsterne. I et opslag på Instagram skriver Klamfyr, alias Orgi-E: ”Jeg kommer alle steder!!!! Glæder mig helt vildt. Det bliver første gang vi oplever at være publikum til vores egen koncert.”

Filmen har premiere den 4. maj, hvor hele gruppen kommer forbi Aalborg i Kennedy Arkaden. Specielt bliver det dog, når gruppen overtager Palads i København to dage senere. Her bliver den røde løber fundet frem, og biografens fem største sale bliver taget i brug til at vise filmen.

Datoer:
4. maj: Kennedy, Aalborg
5. maj: Nordisk Film Bio, Aarhus
6. maj: Palads, København
11. maj: Nordisk Film Bio, Odense
12. maj: City-2, Høje Taastrup


SUSPEKT-INTERVIEW: Fra forstadsproletarer til nationalikoner

ANNONCE