Nyhed

Meshuggah vender tilbage til Danmark

Efter en magtdemonstration på Roskilde Festival kommer det svenske metal tilbage til december, hvor de også medbringer High On Fire

Gik du glip af svenske Meshuggah på årets Roskilde Festival, skal du ikke fortvivle. De vender nemlig tilbage til Danmark og giver koncert med High On Fire i Amager Bio fredag den 9. december og Train lørdag den 10. december.

Svenske Meshuggah har i nu over 25 år været toneangivende på metal-scenen og er kendt for deres unikke blanding af industrial, dødsmetal og progressiv metal.

Med nedstemte 8-strengede guitarer og polyrytmiske, gentagende sangstrukturer er musikken både kompleks og maskinel, hvilket har været en bærende del af bandets succes. De imponerede da også på årets Roskilde Festival, hvor de gav en magtdemonstration på Avalon. GAFFAs anmelder Simon Nielsen kvitterede med fem stjerner og skrev:

"Meshuggah demonstrerede et kontrolleret kaos, og det var som et omsluttende univers i en anden galakse, hvor det brutale trivedes bedst, hvilken opfattelse også blev forstærket af bandets sceneproduktion, der lignede noget, H. R. Giger kunne have skabt."

Med sig på turneen har de High On Fire, som er et doom/sludge metalband fra Californien. Også High On Fire har tidligere gæstet Danmark til anmeldernes udelte begejstring. I 2007 høstede de for eksempel hele seks stjerner for deres koncert på Loppen, som af anmelder Mathias Nielsen blev beskrevet som en af årets koncerter.


Meshuggah og High On Fire kan altså opleves på Amager Bio i København fredag den 9. december og Train i Aarhus lørdag den 10. december.

Billetterne sælges fra 6. juli kl. 10 via ticketmaster.dk og amagerbio.dk  

ANNONCE