Nyhed

Editors giver koncert i Store Vega

GAFFA.dk - Alt om musik

Det britiske band Editors er hyppige gæster i Danmark. Senest spillede de i 2016 på Heartland Festival, og nu er de tilbage til foråret 2018, nærmere bestemt den 28. marts, hvor de giver koncert i Store Vega.

De fem briter med Tom Smith i front startede projektet i Birmingham 2003. Siden da har de solgt mere end to millioner plader verden over, hvoraf to har platinstatus i Storbritannien. Editors har udgivet fem albums, og den nyeste plade ”In Dream” udkom i 2015.

Editors' optræden på Heartland Festival sidste år høstede fem stjerner fra GAFFAs anmelder, som skrev, at gruppen ”udgjorde festivalens måske hårdeste booking iscenesat af frontmand Tom Smiths mørke vaklen rundt i det tunge lydlandskab”.


Desuden bemærkede anmelderen, at ”det høres tydeligt, hvordan nærkontakten med de britiske rødder er intakt hos Editors, der formår at fusionere genrerne postpunk, 80’er-indie og aspekter af 90’ernes britpop.” Bandets stilistiske udtryk har også ændret sig en del gennem årene startende ud i en dyster og melodisk rocket postpunk til det mere elektroniske. På det anmelderroste ”In Dream” har de bevæget sig en smule væk fra det rockede.

Hør Editors' seneste album her:


ANNONCE