Nyhed

Mød Yungblud, Lady Gaga og mange flere i GAFFA februar – på gaden nu

GAFFA.dk – alt om musik

Så er GAFFAs andet nummer i 2018 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, anmeldelser, nyheder, koncertanbefalinger og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et stort interview med den engelske punk/rock/urban-sanger og -sangskriver Yungblud. Han er ung, vred og hamrende talentfuld – og kan opleves til GAFFA-Prisen i Odeon i Odense 22. februar.

Lady Gaga er aktuel med en dansk koncert, som blev udskudt grundet stærke smerter, som hun også fortæller om i dokumentarfilmen Five Foot Two og ikke mindst i et åbenhjertigt interview, hun gav til GAFFA i Toronto.


Franz Ferdinand er kommet på den anden side af 00’ernes succes, har mistet et medlem og fået to nye og er tilbage med et legende album – læs stort interview.

Richard Russell er stifter af det stilskabende indie-pladeselskab XL Recordings, der blandt andet har udgivet Adele, Radiohead og danske Liss. Vi har mødt ham til en samtale om hans særlige forretningsfilosofi – og den musik, han nu selv er i gang med at skabe.

Aarhusianske Lasse Hoile har i 15 år arbejdet tæt sammen med den britiske progrock-stjerne Steven Wilson om fotografier, musikvideoer og storskærmsfilm. Vi har mødt Hoile til en snak om deres særlige samarbejde.


Hiphop-legenden Grandmaster Flash giver to koncerter i Danmark. Vi har været i audiens hos ham for at høre, hvordan det hele begyndte – tilbage i start-70'erne.

Læs også interviews med soulsangeren Jessie Ware, indiebandet Pumarosa, popkvartetten Ida Red, se Den Korte Weekendavis' Speaker Allan fortælle om sin musiksmag og meget mere – og læs anmeldelser af stribevis af nye musikudgivelser.

Som sædvanlig byder vores store koncertsektion på masser af anbefalinger, liveanmeldelser og et portræt af månedens spillested.


Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med februarudgaven af GAFFA!

Hør vores playliste Bedst Lige Nu:

ANNONCE