Nyhed

Tinderbox får sin egen 90'er-fest

GAFFA.dk – Alt om musik

Et nyt område kombinerer klubstemning, 90’er-revival og musik, man kan synge med på, når 90'er-festen Groovebox åbner som en ny del af årets Tinderbox.

Festivalen i Tusindårsskoven får nye tiltag hvert år, og i år er Tinderbox stolte af at kunne løfte sløret for en ny oplevelse på vejen mellem Rød Scene og Magicbox. Navnet er Groovebox, der er et telt, som danner rammen for et nyt barmiljø og et dansegulv med plads til toner fra 90’erne, hvor DJ SASH! vil optræde torsdag, Barcode Brothers fredag samt 666 lørdag på festivalen.

"Groovebox bliver som en fest i festen med plads til andet end koncerter. Et løssluppent afbræk til alle, som har brug for en pause fra de store scener, men uden at de kommer ned i tempo. Et fokuseret club-område, hvor der dog nok kommer til at være en hel del flere guilty pleasures og eurodance-klassikere, end man kan fange på Magicbox," siger pressechef på Tinderbox, John Fogde.


LÆS OGSÅ: Amerikansk kapitalfond invisterer millioner i danske festivaler

De tre navne, man kan opleve på Groovebox, har mærket en voksende efterspørgsel for at komme ud og præsentere gamle kendinge som "Ecuador", "Alarma" og "Flute" sammen med andre kendte hits fra 1990’erne. Der vil være plads til 2.000 dansende Tinderbox-gæster ved Groovebox.

Se musikvideoen til "Equador" af Sash! fra 1997 her:

ANNONCE