Nyhed

Bryan Adams giver danske koncerter

GAFFA – alt om musik

Gæster København og Horsens til foråret

Den canadiske singer-songwriter Bryan Adams kommer til Danmark og giver to koncerter, i henholdsvis Forum Copenhagen 17. marts og Forum Horsens 18. marts.

Bryan Adams debuterede i 1980 med et selvbetitlet album og fik sit store gennembrud i 1983 med sit tredje album, Cuts Like A Knife. Han er bedst kendt for hits som "Somebody", "Run To You", "Summer of 69", "(Everything I Do) I Do it For You" og "Can't Stop This Thing We Started", og på verdensplan har han til dato solgt op mod 100 millioner albums og singler. Han har udsendt 14 studiealbum, senest dette års Shine a Light. Et album, som byder på både rock, pop og r&b, hvor titelsangen er skrevet i samarbejde med Ed Sheeran, og hvor Adams synger duet med Jennifer Lopez på "That’s How Strong Our Love Is".


Canadieren er en hyppig gæst i Danmark, hvor han plejer at spille både nye sange og mange af sine gamle hits. GAFFA anmedte ham senest på Nibe Festival i 2017, hvor vores anmelder dog var lidt mellemfornøjet.

LÆS OGSÅ: En halvlunken hit-affære

Billetsalget til koncerten begynder 15. august klokken 10 på Ticketmaster.dk, og Bryan Adams lover at sørge for, at der bliver plantet et træ for hver eneste solgt billet på hele turnéen.


ANNONCE