Nyhed

Danske Bryan Adams-koncerter udskydes

GAFFA.dk – alt om musik

De fire danske koncerter udsættes til maj

Den canadiske musiker Bryan Adams skulle have givet koncert fire koncerter i Danmark i næste uge, men alle koncerterne er nu udsat.

Koncerten i Forum København den 17. marts udsættes til den 17. maj i år, imens koncerten i Vejle Spektrum den 20. marts er rykket til den 16. maj. Info om de to koncerter i Horsens følger snarest. (Opdatering: Koncerterne i Horsens er nu rykket til 18. og 19. maj)


Udsættelsen af koncerterne skyldes regeringens kamp mod spredning af coronavirus, hvor de opfordrer til aflysning eller udsættelse af alle arrangementer med 1000 gæster eller derover.

LÆS OGSÅ: Spillesteder: Forbyd vores koncerter, Mette Frederiksen

Den 60-årige Bryan Adams debuterede i 1980 med sit selvbetitlede album, og har siden da udgivet verdensomspændende hits som ”Summer of ’69”, ”Heaven”, ”Run to You” og ”(Everything I Do) I Do It For You”. Han har til dato solgt op mod 100 millioner album og singler på verdensplan. Hans 14. studiealbum, Shine a Light, udkom sidste år og faldt ikke i god jord hos GAFFAs anmelder Jens Opstrup Poulsen.


GAFFA har netop nu gang i en afstemning, hvor vi undersøger, om coronafrygten har indflydelse på dine koncertvaner. Du kan give dit besyv med lige her.

 

ANNONCE