Nyhed

Bryan Adams giver ekstrakoncert i Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Verdensstjernen holder ekstrakoncert i Vejle i Spektrum Arena

Bryan Adams har offentliggjort ekstrakoncert på dansk jord, der kommer til at finde sted i Vejle i Spektrum Arena den 20. marts 2020.

I sidste måned kunne den canadiske singer-songwriter Bryan Adams annoncere, at han kommer til både København og Horsens og giver to koncerter, i henholdsvis Forum Copenhagen 17. marts og Forum Horsens 18. marts. Nu får Vejle altså også glæden af at kunne opleve rockstjernen i fuld vigør.


Bryan Adams debuterede i 1980 med et selvbetitlet album og fik sit store gennembrud i 1983 med sit tredje album, Cuts Like A Knife. Han er bedst kendt for hits som "Somebody", "Run To You", "Summer of 69", "(Everything I Do) I Do it For You" og "Can't Stop This Thing We Started", og på verdensplan har han til dato solgt op mod 100 millioner albums og singler. Han har udsendt 14 studiealbum, senest dette års Shine a Light. Et album, som byder på både rock, pop og r&b, hvor titelsangen er skrevet i samarbejde med Ed Sheeran, og hvor Adams synger duet med Jennifer Lopez på "That’s How Strong Our Love Is".

Canadieren er en hyppig gæst i Danmark, hvor han plejer at spille både nye sange og mange af sine gamle hits. GAFFA anmeldte ham senest på Nibe Festival i 2017, hvor vores anmelder dog var lidt mellemfornøjet. 

LÆS OGSÅ: En halvlunken hit-affære


Billetsalget begynder fredag den 20. september 2019 klokken 10 her.

ANNONCE