Nyhed

bob hund giver danske koncerter – album på vej, single ude nu

GAFFA – alt om musik

De svenske indierockere er tilbage

Det særegne svenske indierockband bob hund er tilbage med en ny single, "Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli", og samtidig annoncerer de et nyt album, 0-100, som bliver deres niende studiealbum og er ude 10. maj. Albummet bliver fulgt op af en turné, der bringer gruppen til Store Vega den 27. november og VoxHall den 28. november. 

bob hund har den karismatiske sanger Thomas Öberg i front og står ud over deres musik bag en række eksperimenter og kunstprojekter, og de seneste år er den indstilling blevet reglen frem for undtagelsen. I 2015 spillede de eksempelvis i Jazzhouse og mødte op uden instrumenter, da de havde solgt deres egne. Fans skulle medbringe instrumenter for at høre bandet spille, og det samme var tilfældet, da de i 2016 spillede på VoxHall. Denne gang har de dog så vidt vides eget udstyr med.


LÆS OGSÅ: Svensk hundegalskab med mening

“”Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli” beskriver en tragisk og trist verden på en legende måde, hvilket er typisk for bob hunds tilgang. Hør sangen nedenfor.


ANNONCE