Nyhed

Rick Astley spiller dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Den engelske singer-songwriter Rick Astley spiller i Danmark den 12. juni 2020.

Der bliver gang i den, når 53-årige Rick Astley spiller op til fest og farver, når han den 12. juni indtager Royal Arena på Amager. Annonceringen kommer i kølvandet på sangerens ottende album The Best of Me, som både indeholder nyt matieriale og nye arrangementer af ældre klassikere. 

─ Det har været en fantastisk oplevelse at omarbejde "Never Gonna Give You Up". Den sang er en del af mit DNA, og den betyder meget for mig. Jeg håber, at folk kan lide, hvad jeg har gjort med det, lige så meget som jeg gør. Og "Every One of Us" handler om ilden i os alle. Vi har alle noget at give, selvom det ikke altid føles, som om vi gør. Jeg er så heldig at føle den ild, hver gang jeg er på scenen, og det hjælper mig også med at føle det i min hverdag, fortæller Rick Astley i en pressemeddelelse.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Meget mere end en joke fra firserne

Mange kender Rick Astley for det enorme hit "Never Gonna Give You Up" fra 1987. Sangen gik nummer 1 på hitlisten i hele 25 lande. Samtidigt er nummeret blevet genstand for en af internet-tidens største og længst-kørende jokes, da "rickrolling" blev et verdensomspændende fænomen.

Rick Astley spillede senest i Danmark til dette års udgave af Tinderbox i Odense.


Privat danner Rick Astley par med danske Lene Bausager.

ANNONCE