Nyhed

HAN STOPPER ALDRIG: Rick Astley klar med nyt album - hør sjælfuld single her

Gør dig klar til at blive rickrollet i den helt store stil

Tidligere på måneden kunne det efterhånden 57-årige firserfænomen Rick Astley opleves live i Tivoli i København - i øvrigt blot et år efter, han gav koncert på Smukfest i Skanderborg.

Nu er "Never Gonna Give You Up"-stjernen så klar med endnu en forsmag på sit kommende studiealbum Are We There Yet," som blev indvarslet af førstesinglen "Dippin' My Feet" tidligere på sommeren. Det nye album udkommer 6. oktober, og den seneste single kan høre herunder.

"En højt ragende soul-ballade med varm live-instrumentation, der beviser at Astleys stemme kun bliver bedre og bedre," lyder beskrivelsen i en entusiastisk pressemeddelelse fra pladeselskabet, som tilføjer:


"Hans vokal vibrerer af følelse og indlevelse, når han synger om troen på, at en personlig forbindelse til et andet menneske er det eneste, der kan modarbejde den galskab, der eksisterer i verden." 

Rick Astley i Odense, juni 2014.
Rick Astley i Odense, juni 2014.

Efter at have hittet stort tilbage i 1980'erne har Astley oplevet en renæssance i det årtusinde - ikke mindst gennem det fjollede internetfænomen 'rickrolling.'


Det går i al sin enkelthed ud på, at man narrer en modtager til at åbne et link, som mod forventning viser sig at åbne for en afspilning af Astleys 1987-hit "Never Gonna Give You Up."

Astley har i øvrigt været en forholdsvis hyppig gæster herhjemme de senere år. I 2014 besøgte han Den Fynske Landsby i Odense, i 2017 kunne han opleves i DR Koncerthuset i København og året efter var turen kommet til Store Vega.

I 2019 var han tilbage på Fyn for at spille på Tinderbox-festivalen, og i 2021 var det Royal Arena, som stod for tur.


VIDEO: Se Greta Thunberg synge "Never Gonna Give You Up"

 

ANNONCE