Nyhed

Clutch fejrer 30 års fødselsdag med turné – og kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

24. august 2021 skruer de amerikanske blues/hardrockere Clutch op for guitarforstærkerne i Den Grå Hal på Christianshavn. Billetsalget starter på mandag, præcis ét år inden koncertdatoen – og det bliver en fest, for de fire medlemmer kan nemlig fejre 30 år sammen som band.

Og det er ikke så lidt, især i betragtning af, at line-uppet er det samme som dengang, de mødets på Seneca Valley High Scholl i Maryland, USA; med Neil Fallon i front på vokal, bassist Dan Maines, trommeslager Jean-Paul Gaster og guitarist Tim Sult.

Clutch har ligesom så mange andre bands haft et stille halvår, men de har ikke spildt tiden. Bandet lavede to online shows, som de kaldte ”Live From The Doom Saloon”, og fans kunne bestille vinyltryk af disse under afviklingen.


Sidst de amerikanske bluesrockere gæstede Danmark var på Copenhell i 2019, hvor de fik hele seks stjerner af GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: Den sad sgu lige i skabet!

De havde netop udgivet deres 12. studiealbum Book Of Bad Decisions – et album der fik ros af musikanmelderne. Britiske LouderSound skrev: ”Der findes få uimodsigelige kendsgerninger her i verden, men her er ét: Clutch laver ikke dårlige album”.


Amerikanske Metal Sucks havde også en kommentar, med særlig fokus på tekstuniverset: “Den amerikanske drøm er et helvedes rod lige nu, men Clutch er på toppen af den. De har holdt ørene åbne, og på Book of Bad Decisions er de her for at klappe én på skulderen, og fortælle, at man ikke er alene.”

I 2019 medvirkede Clutchs forsanger Neil Fallon på en sang af danske Volbeat, nemlig ”Die to Live” fra albummet Rewind, Replay, Rebound.

LÆS OGSÅ: Clutch svingede dametasken


Billetpriser: 320 kr. + gebyr

Billetsalget starter mandag 24. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

ANNONCE