Nyhed

Van Morrison kritiserer ”pseudo-videnskaben” bag afstands-restriktioner ved koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

I et åbent brev til sine fans skriver Van Morrison, at han opfordrer musikere til at rejse sig og kæmpe imod de krav om afstand, der gælder ved livekoncerter.

Det åbne brev er blevet delt på Van Morrisons Twitterprofil under overskriften ”KÆMP FOR LIVE”.

Veteranen har ellers fået annonceret en række koncerter, hvor restriktionerne bliver overholdt, men i brevet på sin hjemmeside skriver han: “Dette er ikke et tegn på eftergivenhed eller accept af den nuværende situation, det er for at få mit band i gang og op fra afgrunden. Dette er ikke svaret på den lange bane. Vi bliver nødt til at spille for et fuldtalligt publikum fremadrettet.”

I brevet hives musical-legenden Andrew Lloyd Webber med i diskussionen med udmeldingen: ”Sir Andrew Lloyd Webber og jeg selv virker til at være de eneste mennesker i musikbranchen, der prøver at få den op at køre igen.” Morrison opfordrer folk til at ”komme frem, råbe op og bekæmpe pseudo-videnskaben”.


LÆS OGSÅ: LEDER: Musikbranchens kollaps er en trussel mod vores mentale helbred

I en rapport fra Statens Serum Institut står der: ”Der er et stadigt stigende antal rapporter, der dokumenterer et større antal smittede i forbindelse med særlige begivenheder, hvor mange samles. Sådanne supersmitteevents er beskrevet i forbindelse med en lang række arrangementer herunder kirkearrangementer, transport, tilskuere til fodboldkampe, natteliv og privatarrangementer”.

LÆS OGSÅ: 1500 personer deltog i corona-eksperiment-koncert


 


ANNONCE