Nyhed

Ny vinterfestival annoncerer de første 13 navne

GAFFA.dk - Alt om musik

Den relativt nye YHC Vinterfestival har annonceret de første navne til sit program. Kenton Slash Demon og Lust for Youth er iblandt.

YHC Vinterfestival er en to dages indendørsfestival, som løber fra 21-22. februar på KU.BE, Frederiksberg.

Festivalen kører på andet år, og konceptet er lidt anderledes, end vi normalt ser. Musik og kulturkollektivet Yellow House Collective, som står for festivalen, har samarbejdet med de forskellige bands med formålet om at skabe nogle særlige koncertoplevelser.


Kollektivet designer hvert koncertrum, så publikum kommer til at opleve nye rum fra koncert til koncert. Publikum kan eksempelvis glæde sig til islandske ÓRÓ, som spiller deres elektroniske sæt på en strømmende høj lavavæg, FABER som inviterer os ind i sit soveværelse, og ZAAR som spiller på tværs af to etager.

LÆS OGSÅ: HOLD ØJE MED: Fire favoritter fra vækstlaget

Et af hovednavnene til festivalen er Kenton Slash Demon, som består af Jonas Kenton og Silas Moldehawer, begge medlemmer af When Saints Go Machine. Kenton Slash Demon er et elektronisk og instrumentalt projekt, som startede tilbage i 2009. Siden har duoen produceret en del singler, herunder sprøde numre som ”Peace”, ”Daemon” og "Harpe".


LÆS OGSÅ: Kompleks, imponerende og let ensformig elektro-kirkekoncert

Svensk-danske Lust for Youth (billedet) lægger også vejen forbi årets YHC Vinterfestival. Synth-pop-duoen fik stor anerkendelse for deres album Compassion (2016), og også deres seneste album Lust for Youth (2019) fik roser med på vejen af GAFFAs anmelder. Særligt ”New Boys” fra International og ”Insignificant” fra Lust for Youth er et lyt værd.

LÆS OGSÅ: Elegant stiløvelse af storladen synthpop i det små


Ud over koncerter kan du også opleve lyrikoplæsning af syv unge lyrikere samt deltage i fællesspisning med elektronisk picnic.

Så har du lyst til at opleve en ny, anderledes og eksperimenterende festival er YHC Vinterfestival stedet.

Billetter kan købes her.

Oversigt over offentliggjorte navne:

THREESIXFIVE
ZAAR
FABER
goldgoldgold
Kenton Slash Demon
Blood Child
Gravitated
Mavourneen
Lille Høg
Lust for Youth
Magnus Tempels

Varm op til festivalen med Kenton Slash Demons "Harpe":

ANNONCE