Nyhed

Karrusel: Odenses pendant til Distortion offentliggør musikprogrammet 2017

GAFFA.dk - Alt om musik

Karrusel, den odenseanske pendant til Distortion, offentliggør i dag det fulde musikprogram 2017. Karrusel er en tre dages flydende festival, som gennem byrummet sætter sig for at forvandle velkendte gader og stræder til en pulserende festivalplads.

Begivenheden løber af stablen den 7.-9. september 2017 og finder primært sted i de industrielle omgivelser på Silo-øen i Odense. Over tre dage fordeles programmet således over startfest, gadefest og finalefest.

Med en blanding af elektronisk, pop, dance music, trap og hiphop disker Karrusel op med navne som Soleima, Kenton Slash Demon, AV AV AV, Bikstok og Noah Carter.


Den 27-årige sangerinde og sangskriver Sarah Mariegaard går under kunstnernavnet Soleima og er den tidligere kvindelige figur i Flødeklinikken. Hun er leveringsdygtig på organisk elektronisk popmusik med inspiration fra funk og soul. Vi har tidligere kreeret et portræt af sangerinden som kan tjekkes ud lige her.

Har man et godt øje til opbyggende beats og elektroniske udskejelser, så er Kenton Slash Demon absolut værd at tjekke ud. De to bagmænd alias Jonas Kenton (vokal og synth) og Silas Moldenhower (trommer), som begge er kendt fra When Saints Go Machine, angriber deres fælles pult med forståelse for opbygning og langsom ekstase.

Den festglade dj-trio AV AV AV står for en gedigen underholdning til lørdagens finalefest. Trioen tæller Unkwon, Eloq og DJ Er Du Dum Eller Hvad og favner et bredt spektrum af elektroniske hymner og tunge beats.


Bikstok er en velkendt institution inden for dansk dancehall. Til trods for, at det efterhånden er 12 år siden, at debutalbummet ”Over Stok og Sten” blev udgivet, så formår de til stadighed at levere en dansabel fest med solide hits på de danske scener.

Noah Carter (billede) er den 24-årige tidligere fængslede rapper, som både har gjort sig bemærket gennem mantraet ”Fri Noah Carter” og gennem shout outs fra både Gilli, Ukendt Kunster og Sivas. Noah kan forhåbentlig levere en optur med sin cocktail af r’n’b, trap og grime.

ANNONCE