Nyhed

Velvet Volume er tilbage – ny koncert og album på vej

Koncert på Hotel Cecil og album til maj

Den aarhusianske rocktrio Velvet Volume er tilbage med en ny koncert i Danmark efter en periode med fokus på udlandet, og så er de på vej med deres andet album. Koncerten finder sted 26. marts på Hotel Cecil i København, hvor gruppen lover at spille nogle af de nye sange, og albummet udkommer til maj med en singleforløber 7. februar.

De tre søstre vakte en del opmærksomhed med deres to første singler i 2015, hvor de stadig var teenagere. Samme år spillede de både til Kronprinsparrets Priser og GAFFA-Prisen, og året efter var de på forsiden af GAFFA. Gruppen fulgte op med det anmelderroste debutalbum Look Look Look! i 2017, og sidste år udkom albummet i en international version.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Så langt grænserne kan strækkes


Gennem årene har Velvet Volume også spillet til P6 Beat rocker Koncerthuset hele to gange samt en lang række danske festivaler som NorthSide, Tinderbox, Smukfest, Jelling, Spot, Musik i Lejet, Alive og Thy Rock, og de har desuden givet flere udsolgte koncerter i Pumpehuset og Vega.

Efter debutalbummet udkom i 2017, har gruppen også spillet en lang række koncerter i Schweiz, Østrig, Holland og især Tyskland, hvor de har været på efterårsturné i 2019 og spillet på en stribe festivaler. Blandt andet gav de tre koncerter for fuldt hus på branchefestivalen Reeperbahn Festival i Hamburg i september 2019. Nu gælder det så atter Danmark.

LÆS OGSÅ: Ikke en fucking døgnflue – På vejen med Velvet Volume


Billetsalget til koncerten på Hotel Cecil er netop begyndt på Ticketmaster.

Varm op med "Pretty in Black" fra debutalbummet Look Look Look!:


 

 

ANNONCE