Nyhed

Se Tracy Chapman synge "Talkin' 'Bout a Revolution" på Seth Meyers

GAFFA.dk – alt om musik

Tracy Chapman var den musikalske gæst i den seneste episode af Late Night med Seth Meyers den 2. november.

Den legendariske singer-songwriter spillede sit hit “Talkin’ ‘Bout a Revolution” fra sit debutalbum fra 1988. Hun ændrede dog sin afsluttende sangtekst en smule, så det i stedet lød: Talkin’ ’bout a revolution/Go vote”.

Det var en sjælden tv-forestilling fra Chapman, hvis sidste optræden var på The Late Show med David Letterman tilbage i 2015.

I en erklæring forud for sin præstation opfordrede Chapman seerne til at stemme til det amerikanske præsidentvalg.

“Det her er det vigtigste valg i vores levetid. Det er strengt nødvendigt, at alle stemmer for at genoprette vores demokrati”.

Meyers fortsatte i sin egen erklæring med at rose sangeren for hendes kunstneriske overbevisning.

“Jeg har altid troet, at Tracy Chapmans musik springer dine ører over og går direkte i dit hjerte. Jeg er så beæret over at have hende med i showet. Hun er et bevis på, at du kan være en stor kunstner, mens du også taler for det, du tror på”.

“Talkin' 'Bout a Revolution” blev udgivet som den anden single fra Chapmans debut i 1998 som opfølgning på den ikoniske "Fast Car". Protestsangen, der udtrykkeligt opfordrer folk til at rejse sig mod undertrykkelse, har længe været et regelmæssigt musikalsk indslag ved borgerrettighedsmøder rundt om i verden.

LÆS OGSÅ: The Simpsons-stjerne griller Trump i to musikvideoer

ANNONCE