Nyhed

DMA Blues 2021 klar med programmet – du kan selv indstille kunstnere til nomineringer

GAFFA.dk – alt om musik

De næste par uger er det muligt at indstille sine yndlingsmusikere til priserne 

Onsdag den 18. august afholdes prisuddelingsfesten DMA Blues 2021 i Turbinen i Randers. Arrangementet både hylder traditionerne og fejrer de nye nuancer af blå i genren.

Aftenens arrangement byder blandt andet på optrædener fra sangerinden Katinka Bjerregaard (billedet), Dawda Jobarteh på det afrikanske strengeinstrument kora, sanger og mundharpespiller Jarno Varsted og guitarist Rune Kjeldsen


Multiinstrumentalist og arrangør Gustaf Ljunggren, trommeslager Casper Simonsen og bassist Anja Kulyova vil være klar til at akkompagnere aftenens solister i deres optrædener. 

Årets konferenciers er sanger, sangskriver og musiker MC Hansen, der har været vært på showet de seneste par år, og som denne gang ledsages af sanger og multiinstrumentalist Emilie Espichicoque.

Til arrangementet skal der uddeles priser for “Årets Danske Bluesudgivelse”, “Blues Liveprisen” og en helt ny pris ved navn “Ud Af Det Blå”, der gives til et nyt navn, der har et nyt og anderledes take på bluesmusikken. Derudover hyldes årets ildsjæl med “Årets Hoochie Coochie Man/Woman”-prisen.


Indtil den 30. april det muligt at indstille navne til årets DMA Blues-priser, hvorefter en dansk og international jury vil nominere ud fra de foreslåede. Læs mere og indstil dine favoritmusikere her

Billetsalget starter i dag, og billetter kan købes lige her

Læs også: Zulu Awards klar med vært


ANNONCE