Nyhed

Han spiller Joey Ramone i kommende film

GAFFA.dk – alt om musik

Saturday Night Live-skuespilleren Pete Davidson spiller punklegenden

Saturday Night Live-skuespilleren Pete Davidson spiller punklegenden Joey Ramone i en kommende biografi-film fra Netflix, rapporterer flere medier.

Filmen I Slept With Joey Ramone bygger på Joeys bror Mickey Leighs erindringer med samme navn. Ud over skuespil kommer Davidson også til at agere hovedproducer. Han er en del af den stående rollebesætning i komedieprogrammet Saturday Night Live og har også spillet hovedrollen i The King of Staten Island (2020). 


Filmen er lavet med godkendelse fra Joey Ramones dødsbo. Netflix valgte at meddele nyheden den 15. april, præcis tyve år efter Joeys død. Ramones-sangeren døde af kræft i 2001, 49 år gammel. Indtil videre er det kun Pete Davidson, der er blevet afsløret som en af rollerne. 

Joey Ramone var frontfigur i det indflydelsesrige punkband Ramones, fra bandet blev dannet i 1974 og frem til sin død i 2001. Lige efter årtusindskiftet døde flere af gruppens medlemmer. Først Joey, så bassisten Dee Dee Ramone i 2003 og guitaristen Johnny Ramone i 2004. I år 2014 døde det sidste originale medlem, trommeslageren Tommy Ramone. Det amerikanske rockband blev valgt ind i Rock & Roll Hall Of Fame i 2002. 

LÆS OGSÅ: Dave Grohl udgiver bog – læs og hør uddrag 


 

ANNONCE