Nyhed

MEDIE: Teamet bag "Framing Britney” varsler dokumentar om "Nipplegate"

GAFFA.dk – alt om musik

Filmen stiller skarpt på Janet Jackson og Justin Timberlakes meget omtalte show i 2004

Produktionsteamet bag den meget omtalte dokumentar Framing Britney Spears, der fik premiere i februar, arbejder angiveligt på en ny dokumentarfilm om Janet Jackson og Justin Timberlakes berygtede Super Bowl Halftime-show i 2004. Premieredatoen vil snarligt blive bekræftet, skriver Page Six.  

Showet blev overskygget af den berygtede "Nipplegate"-hændelse, hvor Timberlake rev et stykke af Jacksons kostume op, hvorefter Janet Jacksons ene bryst blev udstillet for millioner af seere over hele verden.


LÆS OGSÅ: Justin Timberlake siger undskyld til Britney Spears og Janet Jackson.

Hændelsen fik en stor betydning for Jacksons karriere, da flere af hendes sange og videoer efterfølgende blev fjernet fra tv- og radiostationer. Timberlake selv undslap fra kontroversen med sin karriere stort set uskadt.

Producenterne skulle angiveligt arbejde sammen med The New York Times igen ligesom med Framing Britney Spears. I den forbindelse har de søgt om at udgive dokumentaren på tv-stationen FX og streamingtjenesten Hulu, ligesom det også var tilfældet med Framing Britney Spears.


Dokumentarfilmen om Britney Spears gav omverdenen et indblik i popstjernens liv bag scenerne, hendes breakdown i 2007 og den noget specielle situation med hendes far, der i årevis har ageret værge for hende og hendes formue.

LÆS OGSÅ: Britney Spears græd i to uger over "Framing Britney Spears"

ANNONCE