Nyhed

Kid Cudi udgiver hele to nye album til næste år

GAFFA.dk – alt om musik

Musikeren spillede den nye sang ”Freshie” under en nylig optræden

Den amerikanske sanger og rapper Kid Cudi optrådte for nylig til Rolling Loud-festivalen i Californien. Her præsenterede musikeren publikum for et spritnyt nummer med titlen ”Freshie” og afslørede desuden en plan om at udgive ikke bare ét, men hele to albums til næste år. Det skriver NME.

Kid Cudi har siden 2019 teaset albummet Entergalactic, som er sat til endelig at udkomme næste sommer, men rapperen afslørede under koncerten, at et nyt album vil gå forud derfor.


”Jeg har nogle lækre overraskelser, og jeg glæder mig virkelig over alt det her nye shit; den nye musik, som jeg vil dele med jer. Det er derfor, jeg teaser det her shit nu, fordi det udkommer snart,” fortalte musikeren.

Han opfordrede desuden folk til at optage ”det her shit”, hvilket da også blev gjort.

Artiklen fortsætter under videoen

Sidste år udgav Kid Cudi albummet Man On The Moon III: The Chosen, som blev modtaget med fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.


Kunstneren med det borgerlige navn Scott Mescudi medvirker desuden i Adam McKays stjernespækkede Netflix-film Don’t Look Up, hvor han spiller Ariana Grandes såkaldte love interest. De to musikere står desuden bag filmens titelsang.


LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 nye og håndplukkede tracks

I Don’t Look Up opdager en astronomistuderende (Jennifer Lawrence) og hendes professor (Leonardo DiCaprio), at en stor komet er på direkte kollisionskurs med Jorden – desværre er det besværligt at skabe særlig interesse fra omverdenen.

Filmen udgør et satirisk udspil, som skal sætte spot på den ligegyldighed, som både medier og regeringer udviser overfor de menneskeskabte klimaforandringer. Ud over ovenstående finder vi blandt andre Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet og Cate Blanchett på rollelisten.

Filmen udkommer juleaftensdag på Netflix og kan ses i udvalgte biografer fra den 9. december.

ANNONCE