Nyhed

Her er de mest streamede fodboldsange

GAFFA.dk – alt om musik

EM 2020 blev skudt i gang i fredags, og i anledningen af den store og længe ventede fodboldturnering ‒ der skulle have fundet sted sidste år, men på grund af pandemien i stedet bliver afviklet denne sommer ‒ har mange danskere forsynet fodboldhyggen og sommerstemningen med fodboldsange

Der er både nye og ældre numre på Spotifys Top fem-liste over de mest streamede fodboldsange. Fra Landsholdets udødelige "Re-Sepp-ten” fra 1986 til Alphabeat og det danske Herrelandsholds splinternye “Danmarks Dynamite”, der udkom tidligere denne måned i anledningen af årets EM-turnering. Her er de fem mest hørte fodboldsange på Spotify i Danmark i perioden fra januar til juni 2021:

 


1 “Re-Sepp-Ten” af Landsholdet (1986)

 


2 “En For Alle (Alle For En)” af Rocazino (1988)

 


3 “Danmarks Dynamite” af Alphabeat og Herrelandsholdet (2021)

 

4 “Danmarks Drenge” af Søren Poppe og Sofie Lassen-Kahlke (2002)

 

5 “We Are The People” af Martin Garrix, Bono og The Edge (2021)

Desuden er deltagerlandenes nationalsange også blevet streamet hyppigere end normalt. Den franske nationalsang, "La Marseillaise", er den af deltagerlandenes, der er blevet hørt mest, Englands “God Save The Queen” næstmest, og på 3. pladsen kommer Sveriges "Du gamla, du fria". Danmarks “Der er et yndigt land” er den 16. mest hørte nationalsang blandt deltagerlandenes.

Ud over musikken er mange Spotify-brugere også tyet til diverse fodboldpodcasts, og i Danmark er den mest hørte af slagsen podcasten Graulund I Dybden, hvor den tidligere landsholdsspiller Peter Graulund taler om de store og afgørende øjeblikke i karrieren med andre tidligere kolleger. 

Top 5 over de mest streamede danske fodboldpodcasts:

1 ‒ Graulund I Dybden

2 ‒ Fodboldlisten

3 ‒ BrøndbyLyd

4 ‒ Bech Bag Bolden

5 ‒ Mediano Sport & Perspektiv

Det mest streamede globale fodboldpodcast er Einfach mal Luppen, der er lavet af den tyske landholds- og Real Madrid-stjerne Toni Kroos og hans bror.

Top 5 over de mest streamede globale fodboldpodcasts:

1 ‒ Einfach mal Luppen

2 ‒ talkSPORT Hit

3 ‒ Football Weekly

4 ‒ The Greatest Game with Jamie Carragher

5 ‒ kicker meets DAZN - Der Fußball Podcast

 

LÆS OGSÅ: LÆSERNE HAR STEMT: Her er Danmarks bedste officielle fodboldsang nogensinde 

 

ANNONCE