Nyhed

MUSIKVIDEO: Jonas Bjerre og Blue Foundation-producer danner ny duo

GAFFA.dk – alt om musik

Tachys' debutsingle "When the World Wakes Up" er ude nu

Mew-sanger Jonas Bjerre og Blue Foundations producer Tobias Wilner har dannet en ny duo, Tachys. I dag er de klar med deres debutsingle, "When the World Wakes Up" og den tilhørende smukke video, som du kan se nedenfor.

Sangen beskriver de situationer og følelser der opstår, når man som menneske gennemgår en undtagelsestilstand. Duoen fortæller:


“Tiden under lockdown har sat sine spor i alle mennesker i vores tid, og for mange har det givet grund til at fundere over livet og de fundamentale valg, man har taget. Blikket er ofte blevet vendt indad. Hvad betyder egentlig noget for én som menneske i den korte tid, man har på jorden?”

Det var netop nedlukningen og den ekstra tid som følge af koncertaflysninger, der gav Bjerre og Wilner mulighed for at kaste sig over et nyt, fælles projekt.

Jonas Bjerre og Tobias Wilner har arbejdet sammen ved flere lejligheder helt tilbage fra deres tidlige teenageår, blandt andet i bandet Den Orange Hund, senere Chien Orange, med flere medlemmer af det, der blev til Mew. Siden medvirkede Jonas Bjerre på vokal på to numre fra Blue Foundations 2012-album, In My Mind I Am Free.


Musikalsk er "When The World Wakes Up" en melankolsk, elektropoppet sag med en vis 80'er-inspiration. Hør sangen og se videoen nedenfor.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Molina udgiver single med Mews Jonas Bjerre


ANNONCE