Nyhed

Tool-fans raser over pris på signeret vinyl

GAFFA.dk - alt om musik

For den nette sum af 5300,- kan fans få en signeret kopi af Fear Inoculum.

Meget kan man sige om Tool-fans, og dedikerede er nok det første, der falder én ind, når man tænker over den fanbase. At Tool, et progressivt metalband, kunne få sit seneste album hele vejen op på en førsteplads på Billboards albumliste, siger en hel del om, hvor dedikerede deres fans er.

Fra lange ventetider på ny musik til deres musiks utilgængelighed og utallige interne konflikter har det alligevel ikke kostet bandet den ubetingede nærmest religiøse hengivenhed, som fans udviser. Det kan dog være, at Tool endelig er ved at have presset citronen længe nok, efter det nedenstående billede dukkede op på diverse internetfora.


Du ser nemlig rigtigt, 810$ for det nyligt annoncerede ultra-deluxe vinylsæt af 2019-albummet Fear Inoculum. Hvad der gør denne udgave ultra-deluxe er først og fremmest selve sættet, der inkluderer fem ensidede 180g vinyler, eksklusiv kunst fra Alex Grey, der i høj grad er manden bag bandets æstetiske udtryk og selvfølgelig bandmedlemmernes autografer. Hvad der dog øger sættets eksklusivitet er ikke blot, at man kun kan købe det på deres turné, men at man har skullet købe en VIP-pakke for at få muligheden for at købe disse signerede sæt.

Så meget som fans er oppe i det røde felt over sagen her, er det allerede muligt at finde folk, der sælger albummet for næsten det dobbelte, hvilket altså runder af til omkring 10.000 kr.

Tool giver en udsolgt koncert i Royal Arena 23. april.


LÆS OGSÅ GAFFAs positive anmeldelse af Tools Faer Inoculum.

ANNONCE