Nyhed

VIDEO: Se Tool i øvelokalet før kommende turné

GAFFA.dk – alt om musik

Bandet kan opleves i København den 23. april

Tool er netop gået i gang med deres amerikanske turné, og i den forbindelse har de offentliggjort en video fra øvelokalet, skriver NME. I videoen fremfører prog-metalbandet to sange, "The Patient" og "The Pot" fra henholdsvis 2001-albummet Lateralus og 2006-albummet 10,000 Days. Sanger Maynard James Keenan medvirker dog ikke, så sangene er instrumentale. Se videoen nedenfor.

Tools turné fortsætter til Europa og begynder her i en udsolgt Royal Arena i København 23. april for et udelukkende siddende publikum. Det er bandets første liveoptrædener, siden corona-pandemien for alvor ramte verden i marts 2020.


I sidste uge kunne Rolling Stone fortælle, at en række bands, herunder Tool, på den amerikanske del af turnéen vil medbringe specialtrænede hunde, der skal kunne lugte sig frem til coronavirus. Hundene vil dog kun blive brugt backstage.

Tool-sanger Maynard James Keenan blev selv ramt af corona to gange i 2020 og havde efterfølgende lungeproblemer, men han er altså frisk igen.

Bandet er draget på turné oven på udgivelsen af deres femte album, Fear Inoculum, der udkom i 2019 hele 13 år efter gruppens forrige album, 10,000 Days. GAFFAs anmelder var godt tilfreds med albummet.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Progressiv simreret med 13 års kogetid

Se Tool i øvelokalet:


ANNONCE