Nyhed

Bersærk spiller jubilæumskoncert

GAFFA.dk - alt om musik

I forbindelse med 10 års jubilæet for Bersærk som band har de besluttet at fejre denne runde fødselsdag med en koncert i DR’s Koncerthus.

Skal man se til den danske metalscene, og dens generelle tilstand over de sidste 10 til 15 år, er der mange bands, der er kommet og gået, men nogle bands har i den grad formået at cementere sig. Heriblandt Bersærk, der med deres dansksprogede stoner- og doom-inspirerede lyd har ramt noget blandt mange fans.

Hvad der yderligere er med den danske metalscene, det er at det alligevel kræver noget at skulle slå igennem, da den jo ikke er så kæmpe stor og derfor heller ikke kan rumme alverdens bands – og hvis man som Bersærk synger på dansk, er mulighederne for et internationalt gennembrud begrænsede. Nu står Bersærk så her 10 år senere, med en ep, velroste album og en dobbelt liveudgivelse under bæltet samt et veletableret ry som en af Danmarks vildeste liveoplevelser.


Fra den spæde start i et forsamlingshus i Aarhus C er det nu et væsentligt andet sceneri, som Bersærk inviterer til, når de den 28. december byder op til en fejring i DR’s Koncerthus, der vil blive gjort med manér, som de skriver i en pressemeddelelse. Hvad denne manérfuldhed indebærer kan ikke siges, men bandet forsikrer, at det bliver en særligt skabt koncertoplevelse til lige netop denne lejlighed.

Billetsalget starter fredag d. 18 marts via DR’s Koncerthus og Live Nation.

LÆS OGSÅ: Det vindblæste Esbjerg var en fin ramme for Bersærks univers af nordisk mytologi.


Varm op med en liveudgave af "Sol":

ANNONCE